Zašto ne Man U?

[postlink]http://topicsmagazine.blogspot.com/2011/12/zasto-ne-man-u.html[/postlink]
Siguran sam da većina navijača Uniteda zna zašto se ne smije upotrebljavati izraz Man U ili ManU, ali zbog obrazovanja mladih i novopečenih navijača mislim da je važno napisati zašto.

Oni ljudi koji bolje poznaju engleski jezik znaju da je U skraćenica od YOU tu činjenicu su prvi zlorabili navijači WBA koji vrijeđaju jednog od najboljih navijača Uniteda koji je poginuo 1958. u Muinchenu njihova pjesma glasila je ovako: 

"Duncan Edwards is manure, rotting in his grave, man you are manure- rotting in your grave" (Duncan Edwards je govno, trune u svome grobu, čovječe ti si govno koji trune u grobu svom).

Od tada navijači Liverpoola i Leedsa (pa nek netko kaže da im je žao što su propali) iskoristili su taj naziv i ubacili u svoje pjesme:

ManU ManU went on a plane ManU ManU never came back again. (ManU ManU otišao na avion ManU ManU nikad se kući više nije vratio)

ManU Never Intended Coming Home ( ManU nije se ni namjeravao vratiti kući).

Crvena slova kao što vidite označavaju MUNICH grad u kojemu je avion pao.

I zato od sada koristite naziv: Manchester United, Man United, Man Utd, MUFC, Red Devils, zbog toga se pjeva "There is only one United"- "Samo je jedan United".

Prenesite ovo svima i recite im u čemu su pogriješili GGMU.

0 коментара:

Постави коментар