Unitedov kviz: Wayne 'naljutio' sir Alexa i ostao bez poklona

[postlink]http://topicsmagazine.blogspot.com/2011/12/unitedov-kviz-wayne-sir-alexa-i-ostao.html[/postlink]
Na tradicionalnom godišnjem kvizu kluba s jedne strane bili su igrači, Rooney, Evans i Giggs, a s druge stručni stožer. Wayne je nasmijao sve osim Fergusona.

Iako je ove sezone u Premiershipu zabio 12 golova i najbolji je Unitedov igrač, Wayne Rooney mogao bi pasti u Fergusonovu nemilost. Malo ga je naljutio na tradicionalnom godišnjem kvizu kluba.

S jedne strane bili su igrači, Rooney, Ryan Giggs i Jonny Evans, a s druge stručni stožer. Nakon par pitanja Rooney je izašao pred voditeljicu Clare Balding u 'igri pogađanja', pantomime. Giggs i Evans morali su pogoditi da se radi o filmu iz 2002. godine 'Bend it like Beckham'.

Wayne se mučio, a onda je odglumio udarac nogom i primio se za glavu, potom je pokazivao na Fergusona aludiravši na njegov svojedobni sukob s Beckhamom 'koji se ne smije spominjati'.

Naime, sir Alex je u jednom od svojih naleta bijesa u svlačionici svom snagom udario kopačku koja je pogodila Beckhama iznad oka.

Svi u studiju su se smijali osim Fergusona. Vidio se njegov prepoznatljivi 'ledeni' pogled, a onda je poručio svom nogometašu:

- Ovo će te koštati - i izazvao smijeh, a onda se i on nasmijao.

Inače, prije kviza je Ferguson podcijenio suparnike:

- Dajte nam konkurenciju, iako, Evans je bistar mladić.

Izjava mu se vratila kao bumerang ako je vjerovati voditeljici koja je na Twitteru napisala:

- Rooney je bio zvijezda, bio je iznimno brz, zabavan i nepobjediv.



Izvor: 24sata.hr

1 коментара:

Anonymous је рекао...

hahahahah
smjesan kviz
a jos smjesniji runi
menadzer mancester uniteda,sir alex ferguson
se samo nasmijo

Постави коментар