Sir Alex hvali sredinu

[postlink]http://topicsmagazine.blogspot.com/2011/12/sir-alex-hvali-sredinu.html[/postlink]
Sir Alex je nahvalio sredinu terena nakon kontrolirane pobjede protiv Queens Park Rangersa. Rekao je kako će možda kazniti carricka jer je kod drugog gola napustio sredinu terena.

Centralni braniči Ferdinand i Evans su bili sjajni, dok je par na sredini Carrick-Jones odredio tempo pobjede na Loftus Roadu.

"Mogli smo zabiti puno golova danas," rekao je šef za MUTV. "Jedna dobra stvar za nas je da su Queens Park Rangersi stvarali puno problema nekim momčadima na domaćem terenu, ali mi smo ih kontorlirali većinu utakmice i igrali smo fantastičan nogomet."

"Kada je carrick zabio drugi gol mislim da je tada utakmica bila završena. Trebao je ostati na sredini terena. Možda ga moram kazniti! Lai on je u formi, Michael je bio sjajan u zadnjih nekoliko tjedana zadovoljni smo s njime."

"Phil ima samo 19 godina ali ima fantastičan potencijal i ogromnu energiju. Vidjeli ste danas stalno ide gore dolje i tako radi puno prostora na sredini terena, mogao je zabiti dva tri gola danas. Pogodio je stativu, golman je par puta dobro obranio, njegova energija je jako važna za tim."

Nakon šeste gostujuće utakmice bez primljena gola, tandem Evans-Ferdinand dobili su pohvale od Šefa.

"Jonny i Rio su bili sjajni, Riovo iskustvo je jako važno," rekao je Sir Alex. Mislim da De Gea nije imao puno posla danas. Njih dvojca su bili neophodni."

Pobjeda je Vragove privremeno stavila na vrh ljestvice ispred Citya, menadžer tvrdi kako je važno 2011. završiti dobro.

"Važna stvar za nas je biti ovdje na Staru Godinu. Ako si tada na vrhu ljestvice, onda znaš da će drugi dio sezone biti dobar."

ZABRANJENO KOPIRANJE!

0 коментара:

Постави коментар