Huntelaar: "United? Ne znam ništa"

[postlink]http://topicsmagazine.blogspot.com/2011/12/huntelaar-ne-znam-nista.html[/postlink]
Nizozemski napadač Klaas-Jan Huntelaar prokomentirao je glasine o interesu Manchester Uniteda za njegove usluge. Sve je prepustio u ruke Schalkea.

Približavanjem siječanjskog prijelaznog roka u nekim su se medijima pojavila nagađanja kako će trener Manchester Uniteda Alex Ferguson biti spreman izdvojiti novac za dovođenje Klaas-Jana Huntelaara iz njemačkog Schalkea.

"Ne znam ništa", odrješito je Nizozemac odgovorio Voetbal Internationalu na pitanju o interesu Uniteda, "niti želim niti nagađati o tome, ostajem potpuno usredotočen na svoje igre za Schalke".

"Sve ponude koje dođu, neka dođu u tišini i onda ćemo vidjeti što će se dogoditi. Uvijek se držim tog pristupa, a ugovorom sam vezan za Schalke do ljeta 2013. godine. Ako Schalke želi razgovarati o nečemu, rado ću poslušati", dodao je Huntelaar.

Napadač iz Gelsenkirchena u 16 je bundesligaških utakmica u prvom dijelu sezone postigao čak 15 pogodaka, a Schalke je najavio i otvaranje pregovora o produženju suradnje sa svojim 28-godišnjim adutom.

Izvor: nogometni-magazin.com

0 коментара:

Постави коментар