Pogba otkriva svoje ambicije

[postlink]http://topicsmagazine.blogspot.com/2011/12/pogba-otkriva-svoje-ambicije.html[/postlink]
Paul Pogba je vođen jednim ciljem, postati prvotimac Manchester Uniteda.

Mladaa nada sredine terena okusila je seniorsku akciju u Carling Cupu i priznaje kako je gladan za još šansi, time bi impresionirao Sir Alexa. Nakon što se vratio u top formu u pobjedi Rezervi 4:0 nad Liverpoolom, mladac je rekao kako će se pokušati poboljšati igru u 2012.

"Jako je dobro ovdje," rekao je za MUTV. "Ulazim u prvi tim i jako uživam. MOram nastaviti i pokušati odigrati još utakmica."

"Moj debi protiv Leedsa, taj osjećaj je bio sjajan. Igrao sam u gostima, u derbiju, ušao sam umjesto Ryana Giggsa. Mislio sam: Okay, sada je dobra šansa da se dokažem i pokažem što znam. Dobili smo utakmicu bio je to jako dobar osjećaj.

"Rekao sam sam sebi: Sada sam okusio, želim jesti, želim cijelu tortu sada! Želim igrati raditi naporno i dati sve od sebe da uđem u prvi tim."

Pogba želi ostaviti veliki "otisak" na Old Traffordu, sljediti korake njegovih sunarodnjaka kao Cantona, Barthez i Evra.

"Mislim da puno odrasteš u Unitedu," priznao je. "Došao sam iz Francuske. Ovdje sam i znam što želim. Želim biti prvotimac, odličan igrač i to je to. Želim igrati sa prvom ekipom."

ZABRANJENO KOPIRANJE!

0 коментара:

Постави коментар