Carrick zadovoljan trenutnom situacijom

[postlink]http://topicsmagazine.blogspot.com/2011/12/carrick-zadovoljan-trenutnom-situacijom.html[/postlink]
Michael Carrick je ovog jutra izjavio da nema razloga za brigu i dodao da se Manchester United nalazi u odličnoj poziciji. United je trenutno drugi na tabeli i zaostaje svega dva boda za prvoplasiranim Cityem.

Carrick smatra da će poslije nove godine uslijediti rasplet:

"City je postavio standarde, ne gube mnogo poena, ali mi smo odmah iza njih. Naravno da bi smo voljeli da smo mi na prvom mjestu, mislim da ćemo do nove godine i da ih prestignemo." Vezista Uniteda je ipak svjestan da su tu i drugi timovi koji mogu da pomute račune vodećem dvojcu:

"Mnogo je jakih timova u vrhu tabele, čak i kada prvenstvo stigne do februara i marta, uvijek su tri ili četiri tima u trci za titulom, ali krajem aprila uvijek ostanu samo dvije ekipe. Bitno je samo ostati u koraku sa ostalima." rekao je Carrick koji je potom rekao nešto i o svojoj formi:

"Odgovara nam što se sada utakmice igraju na svaka tri dana, jer mislim da smo već u tom ritmu. Svi igrači u klubu su željni fudbala, mnogi žele veću minutažu, verujem da će Ferguson pokušati rotacijom da nas održi odmornim.

"Trenutno sam zadovoljan sobom, smatram da sam u prethodnih nekoliko utakmica podigao formu na viši nivo."završio je Carrick.

Izvor: manutd.rs

0 коментара:

Постави коментар