Interview: Wayne Rooney

[postlink]http://topicsmagazine.blogspot.com/2011/09/interview-wayne-rooney.html[/postlink]
Napadač Manchester United Wayne Rooney uvjeren je da će za naslov u Premierligi boriti tri kluba City,United i Chelsea.

Oba kluba iz Manchetsera iz prva četiri kola imaju 4 pobjede, dok je Chelsea dva boda iza njih zbog remija sa Stokom.

Rooney je siguran da United može i ove godine osvojiti naslov Engleskog prvaka.

"Mislim da će ove godine borba za naslov biti napeta i uzbudljiva, top tri tima će biti United City i Chelsea, definitivno mislim da će to biti ta tri kluba".

"Liverpool je potrošio puno novaca i oni će se boriti za četvrto mjesto najmanje.Arsenal je loše počeo ali sada su doveli nove igrače i biti će jako konstantni, Spursi mogu opet dobro proći".

Rooney očekuje tešku utakmicu protiv Chelsea na Old Traffordu ove nedjelje.

"Zadnjih osam godina oni su nam najveći konkurenti za naslov, dobili su ligu tri puta siguran sam da će nas i ove godine jako namučiti".

"Kada imaš igrače poput Didiera Drogbe, Frank Lamparda, Johna Terrya i Petera Cecha, to je nešto posebno, svi su oni pobjednici tako da se ekipa treba graditi oko njih".

City također predstavlja veliku prijetnju za United
"Da, City je potrošio puno novaca i doveli su nekoliko fantastičnih igrača, gledao sam ih, oni igraju dobro.
Znamo da će ovo biti teška sezona, ali ne bojimo se, samo ćemo nastavit raditi ono što radimo najbolje- pokušati pobijediti u što se više utakmica može, pobrinuti se da smo u zadnjih nekoliko mjeseci budemo u dobroj poziciji".

Objasnio je:"Malo smo promjenili naš stil igre, tako sam sretan jer mi odgovara.Ovo je definitivno moj najbolji start sezone u životu, nikada nisam zabio dva hat-tricka zaredom zato sada uživam, i nadam se da ću nastaviti sa odličnim igrama".

Što je sa šansom da Wayne Rooney postane prvi igrač u povijesti koji je zabio tri hat-tricka u tri utakmice Premier Lige?
"To bi bilo nevjerojatno, ne mogu niti razmišljati o tome.Ovo je dovoljno težak meč, i pobjede Uniteda su mi mnogo važnije nego da ja zabijem još jedan hat-trick, znači tu će sva moja energija biti usmjerena".

ZABRANJENO KOPIRANJE!

1 коментара:

Anonymous је рекао...

eee ljudi aj da pomognemo mom ortaku koji drzi ovaj saj kako vec blog i da svih 90000 okaci sajt na facebook

Постави коментар