Balotelli: "Kakav Inter-Milan ovo je derbi!"

[postlink]http://topicsmagazine.blogspot.com/2011/10/balotelli-inter-milan-ovo-je-derbi.html[/postlink]
Kontroverzni Talijan otkrio da nije više u sukobu sa Ferdinandom. Vidi veliku utakmicu na ''Old Traffordu'' u nedelju. Tvrdi da može da se može nositi sa zvižducima sa tribina i da će dati gol, ako mu se za to ukaže prilika.

Mario Balloteli veruje da manchesterski derbi, polako poprima oblik španjolskog ''El Classica'' i otkriva medijima da između njega i Ria Ferdinanda ne postoji sukob, koji se navodno dogodio prošle sezone, kada je City u polufinalu FA kupa izbacio united.

''Nemam ništa protiv Ferdinanda. On je sjajan nogometaš. Nisam nikad razgovarao sa njim, samo sam slavio na Wembliju, ne protiv njih. Pokazao sam mu majicu Citya, što ga je očigledno razljutilo. Za mene, ono što se dogodi na terenu, ostaje na terenu. Rukovaću se sa njim, kao i sa bilo kim drugim'', kaže Balloteli.

Po njemu, utakmica sa Unitedom u nedelju, biće fantastična.

''Možda je sada derbi između Citya i Uniteda bolja nogometna predstava od Milana i Intera. Da trebam birati između naše i te utakmice, gledao bi engleski duel. Derbi Barce i Reala je najveći u povijesti, ali i naš derbi počinje sličiti na taj'', ocjenio je on.

Zna da će biti na meti uvreda i zvižduka sa tribina ''Kazališta Snova''.

''Navijači mogu reći što god hoće, ja njima neću odgovoriti. Biću koncentriran na utakmicu i na rezultat. Nadam se da ću imati priliku da dva ili tri puta šutnem na gol i ako to uspjem, dati ću gol. Važno je da cijeli tim vrijedno radi i mislim da možemo da pobedimo United. Mislim da će ovaj derbi uskoro postati najveći na svijetu. Biće mnogo zabave'', zaključio je Balloteli.

Izvor: sportske.net

0 коментара:

Постави коментар