Jessie J, Coldplay i LMFAO nastupaju na MTV EMA 2011!

[postlink]http://topicsmagazine.blogspot.com/2011/10/jessie-j-coldplay-i-lmfao-nastupaju-na.html[/postlink]

MTV je danas objavio najnoviji spisak globalnih muzičkih superzvezda koje će zablistati u Belfastu na dodeli 2011 MTV EMA nagrada. Coldplay, jedan od najvećih svetskih bendova, svoj nastup će imati neposredno nakon objavljivanja svog najnovijeg albuma "Mylo Xyloto". Binu dodele EMA nagrada po prvi put će ulepšati britanski fenomen Jessie J, koja je u toku prethodne godine zauzela mesto br. 1 na top listama na 18 tržišta širom sveta, a losanđeleski duo LMFAO, čija je sveprisutna pesma "Party Rock Anthem" na vrhovima iTunes lista u 19 zemalja, takođe će debitovati na dodeli EMA nagrada.

Ovo troje velikih izvođača - od kojih su svi ove godine u konkurenciji za po dve EMA nagrade – pridružiće se već najavljenim izvođačima, a to su Red Hot Chili Peppers. Dodela 2011 MTV EMA, koju će voditi višestruko talentovana pevačica i glumica Selena Gomezprenosiće se u nedelju, 6. novembra u 21.00 po našem vremenu iz Belfasta u Severnoj Irskoj. Sponzori dodele 2011 MTV EMA su kompanije DellReplayHyundai i Swatch.
"Ne mogu da dočekam da rasturim taj stage na dodeli EMA nagrada i svetu pružim jedan nezaboravan nastup", rekla je Jessie J. "Fanovi iz Belfasta, srećna sam što ću vas videti - i pripremite se!"
"Samo dve stvari mogu da usreće čovekakao što sam ja – jedna je umakanje u vrući fondue, a druga nominacija i nastup na dodeli EMA nagrada u Belfastu." - rekao je Redfoo iz LMFAO.
Coldplay
Grupa Coldplay - koju čine Guy BerrymanJonny BucklandWill Champion i Chris Martin- prodala je do sada više od 50 miliona albuma širom sveta i osvojila brojne nagrade, uključujući sedam Grammy nagrada i šest Brit nagrada. Predposlednji album benda, "Viva La Vida" iz 2008, bio je na 1. mestu top lista u 36 zemalja, uključujući SAD i Veliku Britaniju.
Jessie J
Od kada joj je odato priznanje uvrštavanjem na sam vrh britanske "BBC Sound of 2011."liste i nagradom "Brits - Critics Choice za 2011", Jessie J je prodala više od 2 miliona albuma i 6 miliona singlova širom sveta, a osvojila je muzičku scenu svojim nastupima uživo na dve rasprodate turneje i nizom hvaljenih nastupa na festivalima kao što su Glastonbury,Bestival i V Festival. A 7. novembra Jessie J će svoj novi singl, željno očekivanu himnu "Who You Are", predstaviti svetu kao novi zvaničan singl sa istoimenog aktuelnog albuma.
LMFAO
Ove godine je ceo svet plesao na zvuke nove "klupske himne", singla "Party Rock Anthem"dua LMFAO. Do sada je ta nezaustavljiva i zarazna pesma nedeljema zauzimala engleske top liste u aprilu i maju, a magazin Billboard je analizom svoji američkih top lista ovu pesmu proglasio za "pesmu leta". "Party Rock Anthem", koju izvode LMFAO a pomažu im Lauren Bennett i GoonRock, samo je prva runda hitova sa novog albuma koji uskoro stiže pod naslovom "Sorry For Party Rocking" i koji će potpisati Redfoo i Sky Blue.
2011 MTV EMA
Gledaoci i fanovi mogu da glasaju za svoje omiljene EMA izvođače na adresi MTVEMA.com.Lady Gaga vodi u grupi nominovanih za EMA nagradu sa šest nominacija, a Katy Perry iBruno Mars je slede u stopu sa četiri nominacije. AdeleJustin Bieber i Thirty Seconds To Mars takmiče se za po tri nagrade, a ostali nominovani za EMA nagrade su Foo Fighters,Snoop DoggMy Chemical RomanceJennifer LopezLMFAOJessie JBeyoncé,ColdplayEminemArcade FireRed Hot Chili PeppersFar East MovementKanye WestLinkin ParkWiz Khalifa i Kings of Leon.
Izvršni producenti dodele ovogodišnje MTV EMA dodele su Richard Godfrey i Bruce Gillmer. Sve vesti i saopštenja o dodelama MTV EMA potražite na EMA Facebook stranici, sledite nas na @EMA Twitter nalogu, a za press materijale o MTV EMA, molimo vas da posetite adresupress.mtvema.com.
Nedelja, 6. novembar u 21:00 - MTV EMA uživo: Red Hot Chili Peppers, Jessie J, Coldplay i LMFAO!

0 коментара:

Постави коментар