Lindegaard: Utrka je još uvijek otvorena

[postlink]http://topicsmagazine.blogspot.com/2011/10/lindegaard-utrka-je-jos-uvijek-otvorena.html[/postlink]
Mnogi predviđaju da će ove sezone borba za naslov biti između Uniteda i Citya, ali Anders Lindegaard i dalje smatra da je prerano reći tko će biti najveći konkurent Unitedu.

Lindegaard priznaje da je impresioniran igrom Citya ove sezone, ali još uvijek veliku prijetnju predstavlja i Chelsea, koji je samo jedan bod iza Uniteda i tri iza Citya.

"Prije četiri utakmice, mogao sam reći da će borba biti između Uniteda i Citya, ali sada je tu Chelsea." 

"Mislim da City igra vrlo dobro. Oni imaju kvalitetne igrača na svakoj poziciji i imaju adekvatne zamjene, baš kao i mi. Nema sumnje da će ove sezone biti tijesna utrka."

Lindegard je rekao da su igrači svjesni važnosti utakmice, koju je Sir Alex Ferguson označio kao najvažniji gradski derbi u posljednjih 25 godina na Old Traffordu. No, Danski golman je uvjeren da će se momčad pripremiti za utakmicu kao što se priprema za svaku drugu u kojoj je pobjeda jedini cilj.

"Jedna od stvari koja me impresionirala kad sam došao u United je da se svakoj utakmici pristupita na isti način. Bez obzira da li se igra kod kuće protiv Crowleya ili Chelsija. Pristup je uvijek ozbiljan. Trening prije utakmice s Cityom će biti isti kao i svaki drugi." završio je Lindegaard.

ZABRANJENO KOPIRANJE!

0 коментара:

Постави коментар