Glasine: Neven Subotić u Unitedu?

[postlink]http://topicsmagazine.blogspot.com/2011/10/glasine-neven-subotic-u-unitedu.html[/postlink]
Povratak Nemanje Vidića u postavu Crvenih Vragova obradovao je sve navijače i čelnike kluba koji u posljednje vrijeme ima puno problema u defanzivi. Trener Uniteda traži brzo rješenje za poslednju liniju svog tima, a kao glavni kandidat ponovo se spominje Neven Subotić.

Kapetan Manchester Uniteda  bio je ključna figura u pobjedi nad Evertonom i njegova sigurna i nepokolebiva igra u poslednjoj liniji tima popravio je utisak poslije blijede partije protiv Manchester Citya.

Iskusni Škot na klupi Manchester Uniteda ne želi ništa prepustiti slučaju i, ne želeći da se njegovoj ekipi ponove blijedi rezultati i neuvjerljive igre u obrani, planira veliko pojačanje u defanzivnoj liniji kluba sa Old Traforda.

Mediji na otoku kao prvog pika ponovo spominju srpskog reprezentativca Nevena Subotića koji bi bio prava zamjena za Ria Ferdinanda koji ne igra na zadovoljavajućem nivou.

Kako saznaju britanski mediji, Ferguson planira u siječnju poslati ponudu u visini od 20 miliona eura na adresu njemačkog prvaka, ekipe Borusije Dortmund.

Interes za 22-godišnjeg Srbina je ogromno, Subotić je jedan od najvećih talenata Europe i za njegov potpis predstoji velika borba najvećih klubova Starog kontinenta.

Velika prednost i as u rukavu iskusnog škotskog stručnjaka moga bi biti  upravo Nemanja Vidić koji je sa Nevenom Subotićem do skora činio stup obrane srpske reprezentacije.

Ipak realno kao navijač Manchester Uniteda da će Fergi dati 20 miliona eura za braniča kada u svojim redovima ima mlade igrače poput: Jonesa, Smallinga i Evansa.

Izvor: sportske.net

0 коментара:

Постави коментар