Sir Alex uputio kritike igračima na veoma oštar način

[postlink]http://topicsmagazine.blogspot.com/2011/10/sir-alex-uputio-kritike-igracima-na.html[/postlink]
Vi ste j....i idioti, oprao je, menadžer Alex Ferguson, prema pisanju Daily Maila, igrače Uniteda nakon poraza od Cityja. Posebno se okomio na Ferdinanda i Evru.

Engleski list Daily Mail donosi priču o 'trećem poluvremenu' utakmice Manchester Uniteda i Manchester Cityja u kojem je menadžer pregaženih 'vragova' Sir Alex Ferguson 'oprao' vlastite igrače u svlačionici.

Menadžer aktualnog engleskog prvaka podivljao je nakon sramotnog poraza 6-1 te je igrače nazvao 'j.....m idiotima!'

Ferguson je napao starije igrače zato jer svojim iskustvom nisu doprinijeli da zaustave gradske rivale. Posebno se okomio na braniče Patricea Evru i Rija Ferdinanda za koje smatra da nisu dobro organizirali obrambeni red nakon isključenja Evansa u 47. minuti pri rezultatu 1-0 za City.

Zanimljivo, Sir Alex će u momčad za Carling Cup ogled kod Aldershota u utorak pozvati Nemanju Vidića kojeg je izostavio iz ključne utakmice na Old Traffordu u subotu. Razlog su katastrofalna posljednja dva nastupa za Srbiju i United kad je zapucao penal u kvalifikacijama za Euro, odnosno zaradio isključenje protiv Oteluja u Ligi prvaka. Ferguson mu je zamjerio što je prihvatio poziv Srbije protiv Slovenije iako je dva mjeseca bio izvan terena zbog ozljede lista.

Fergie je u svlačionici naredio igračima da na sljedećem treningu analiziraju sve pogreške koje su napravili u derbiju te naredio poboljšanje u igri.

Izvor: 24sata.hr

0 коментара:

Постави коментар