Nani: "Mi smo glavni glumci u Kazalištu snova"

[postlink]http://topicsmagazine.blogspot.com/2011/10/nani-smo-glavni-glumci-u-kazalistu.html[/postlink]
Portugalac cilja još jednu pobjedu na svom terenu nad gradskim rivalima u nedelju. Po njemu, i Chelsea će se boriti za titulu. Smatra da je sudac pogriješio kad je isključio Vidića u Galatiju.

U posljednjih 25 utakmica na ''Old Traffordu'', Manchester United je ''ispustio'' samo dva boda i to prošle sezone protiv West Broma, kada je četa Sir Alexa Fergusona imala i dva gola prednosti na toj utakmici.

Posljednji put su poraženi kod kuće u travnju 2010. godine od Chelsea.

Nani kaže da Manchester City u nedeljnom derbiju nema što tražiti, iako ih hvali.

''City ima fantastičan tim u ovom trenutku, igraju dosta dobro i biće teško igrati protiv njih. Ali kada igramo kod kuće, jako nas je teško pobjediti. Zato imamo mnogo samopouzdanja. Sa ovakvim skorom, moramo uvijek tako da se osjećamo kod kuće. Moramo vjerovati da svaki meč možemo dobiti'', rekao je Nani.

Nisu samo ''Građani'' pretendenti za titulu.

''Ima i drugih ekipa koje dobro igraju i njih moramo biti svjesni. Chelsea je takođe sjajan na startu. Osjećam da je rano da se kaže da će jedan od dva manchesterska kluba uzeti titulu'', kaže on.

Što misli o isključenju Nemanje Vidića u Rumunjskoj.

''Po mom mišljenju, bio je žuti karton. Mislim da je sudac pogrešio. Vida nije imao sreće, ali dogodi se. Sada smo okrenuti samo derbiju, biće važno da pobjedimo i svi se nadaju da će učestvovati u toj velikoj utakmici'', zaključio je portugalski as.

Izvor: sportske.net

0 коментара:

Постави коментар