Šef očekuje pobjedu u Europi

[postlink]http://topicsmagazine.blogspot.com/2011/10/sef-ocekuje-pobjedu-u-europi.html[/postlink]
Sir Alex ne planira napraviti puno promjena u sastavu protiv Otelul Galatia u srijedu. Prvaci rumunjske su se dobro predstavili u Europi iako im je ovo prvi put da igraju u europskom takmičenju.

 "Vragovi" imaju 5 bodova iz 3 utakmice u grupi C i tražiti će dvostruku pobjedu nad prvacima rumunjske, iako su se oni dobro predstavili u Europi unatoč tome što prvi puta igraju u elitnom europskom takmičenju.


Dva penala Wayne Rooneya osigurala su 2:0 pobjedu u Bucharestu, sa prednosti domaćeg terena, United će tražiti osmi bod i osiguranje knock-out faze.

"Mislim da neće biti puno promjena, otkrio je šef. "Možda dvije ne više.Moramo pobijediti u srijedu, tu nema sumnje, igramo doma i očekujem pobjedu, ako to učinimo, sve je u našim rukama jer igramo protiv Benfice kod kuće."

"Očekujem da Benfica pobjedi Basel, oni su u maloj zbrci jer Thorsten Fink ide u Hamburg. Nadam se da ćemo pobjediti u našoj utakmici, kada budemo igrali sa Benficom kod kuće, to će biti odlučujuči meč u našoj grupi."

Sir Alex priznaje da je Otelul nezgodan protivnik, koji je postavio nekoliko pitanja što se tiče Unitedove obrane u pobjedi 2:0 ovog mjeseca.

"Gledao sam ih znam da ih nitko ne okreće. Njihove utakmice protiv Basela i Benfice bile su tijesne, tako je bilo i protiv nas. Galati je nametnuo svoju obrambenu igru tako su se osigurali od sramote."

"Bili su dobro organizirani, stvarno odlučni defenzivno zaglavili su nas. Neki startovi u drugom poluvremenu su bili jako agresivni. To nam je otežalo utakmicu, ali mislim da smo se popravili dosta u drugom poluvremenu i postali bolja ekipa."

ZABRANJENO KOPIRANJE!

0 коментара:

Постави коментар