Najava: Manchester United vs Manchester City

[postlink]http://topicsmagazine.blogspot.com/2011/10/najava-manchester-united-vs-manchester.html[/postlink]
Sutra će Old Trafford biti mjesto gdje će se susresti ljuti rivali Manchester United i Manchester City. Sutrašnja utakmica je označena kao najvažniji derbi u posljednjih nekoliko godina i biti će nešto mnogo više od borbe za tri boda.

Oba kluba nakon 8 kola još nisu pretrpjeli poraz. Ove sezone su se već sreli u Community Shieldu, gdje ih je United savladao sa rezultatom 3-2.

United i City u 8 kola zajedno su postigli više od 50 golova i nalaze sa na vrhu tabele bez poraza. Citya je prvi sa 2 boda prednost nad Unitedom.

"Ovo će biti najbolji gradski derbi u posljednjih 25 godina" izjavio je rekao Sir Alex Ferguson. City samouvjereno tvrdi da bi se United trebao bojati. Fergie je rekao da je spreman za ovaj derbi i smatra ga iznimno važnim te se nada da će se nakon ovog meča vratiti na vrh tablice.

U posljednjih 25 utakmica na svom terenu Manchester United je izgubio samo 2 boda i to u utakmicu s West Bromwichom prošle sezone.

Novosti - Manchester United
Ferguson nema većih problema s ozlijeđenim igračima i vjerojatno će sutra izvesti najjači sastav. Tom Cleverley je upitan za sutrašnji meč ali ukoliko bude zaigrao to će biti veliki dobitak za ekipu Uniteda. Svi ostali igrači su u formi i spremni su za utakmicu. Nemanja Vidić koji se oporavio od ozljede očekuje se da zaigra uz Rio Ferdinanda u srcu obrane.

Novosti - Manchester City
U napadu Citya se očekuje da zaigraju Mario Balotelli i Sergio Agüero, iako je tu i Edin Džeko, dok se ne očekuje pojava Carlosa Teveza koji je još uvijek pod suspenzijom. Upitni za ovu utakmicu su Samir Nasri i Nigel de Jong, iako se očekuje da će biti spremni za sutrašnju utakmicu.

Mogući sastav:
Manchester United: De Gea, Smalling, Vidić, Ferdinand, Evra, Nani, Anderson, Fletcher, Young, Rooney, Welbeck

Sudac utakmice će biti Mark Klatenburg.

ZABRANJENO KOPIRANJE!

0 коментара:

Постави коментар