Cleverley nije ozbiljnije povrijeđen

[postlink]http://topicsmagazine.blogspot.com/2011/10/cleverley-nije-ozbiljnije-povrijeen.html[/postlink]
Tom Cleverley bi trebao biti spreman za sledecu utakmicu Manchester Uniteda u Premier ligi koju ce igrati protiv Sunderlanda, bez obzira sto je danas bio primoran napustiti teren.

Mladi veznjak se vratio nakon duze pauze i samo nakon 55 minuta igre, Cleverley je morao napustiti teren i navijaci su bili razocarani. Medjutim Sir Alex je otkrio kako ozlijeda nije ozbiljnije prirode.

"Osjetio je bol u svom koljenu,opet. Ali nije nista ozbiljno. To je bila njegova prva prava utakmica nakon ozlijede. Trebao bi biti spreman za sledecu sedmicu i danas je pokazao kakav talenat posjeduje, jer je bio najbolji igrac na terenu u prvom poluvremenu."rekao je Ferguson.

Malo losije vijesti za bivseg igraca Fulhama, Chrisa Smallnga koji ce morati odsustvovati mjesec dana zbog ozlijede pete, takodjer Ashley Young je jos uvijek povrijedjen.

"Smalling ima malu frakturu u stopalu. Mislim da ce biti van terena mjesec dana i to je jedna veoma losa vijest. Ashley Young ima ozlijedu noznog prsta, te bi i ta ozlijeda trebala trajati nekoliko sedmica."

Autor: manchesterutdfc.blogger.ba

0 коментара:

Постави коментар