Capello: Unitedov Jones poseban je poput Wilsherea

[postlink]http://topicsmagazine.blogspot.com/2011/08/capello-unitedov-jones-poseban-je-poput.html[/postlink]
Fabio Capello, izbornik engleske nogometne reprezentacije, podijelio je s javnošću svoje oduševljenje novim valom talentiranih mladih engleskih igrača Manchester Uniteda... 

Svoj je preliminaran popis reprezentativaca za kvalifikacijske dvoboje s Bugarskom i Walesom Capello napunio Unitedovim igračima. Pozvao je čak osmoricu, pri čemu i golobrade Dannyja Welbecka, Chrisa Smallinga, Phila Jonesa i Toma Cleverleyja. 

"Uistinu se radi o interesantnim igračima. Svi su iznimno, iznimno dobri." – rekao je Talijan dodavši: 

"Welbeck je posebno interesantan jer se sjajno nadopunjuje s Wayneom Rooneyjem. Odlično se kreće bez lopte. Smalling je odličan kad se kao desni bek priključuje napadu. Čini to bez imalo straha i za mene je to impresivno." Oduševljava me i Jones. 

"Tako mlad, a tako dobar. Mislim da se radi o iznimnom talentu, talentu kalibra Jacka Wilsherea. Jones traži loptu i samopouzdan je pri njezinoj predaji. Nije lako pronaći 19-godišnjaka koji igra s toliko samopouzdanja – istaknuo je Capello naslutivši da dojučerašnjeg Blackburnova stopera čak razmišlja pretpostaviti klupskom suigraču Riju Ferdinandu.

Kad je u pitanju veznjak Tom Cleverley, Capello kaže: - Inteligentan je na travnjaku. Može igrati sve pozicije u veznom redu. Uistinu je vrlo interesantan.

0 коментара:

Постави коментар