Saga Sneijder:"Ima još vremena da se United dogovori oko Sneijdera"

[postlink]http://topicsmagazine.blogspot.com/2011/08/saga-sneijder-jos-vremena-da-se-united.html[/postlink]
Nizozemski stručnjak Marcel van der Kraan rekao je za talkSPORT vjeruje da još ima vremena da se United i Inter dogovore oko Wesleya Sneijdera.

"Sneijder pokušava biti ljubazan ali očito je da želi otići u United, Nizozemski mediji se pitaju što bi se dogodilo da Wesley kaže jasno i glasno želim otići iz Inter i pridružiti se Manchester Unitedu".

"Razgovarao sam sa agentom Wesleya Sneijdera i pitao sam ga ima li istine u izjavi Unitedovog pomoćnog trenera koji je rekao da još rade na transferu on je odgovorio da to ne može komentirati, zbunjeni smo, ali isto tako znali smo da će se ovaj transfer biti neizvjestan do zadnjeg trenutka".

"Sneijder nije motiviran, vidi da je United fantastičan klub, jedan od naj konstantnjih klubova na svijetu u zadnjih 20 godina, to je klub koji jako dobro miješa stare i mlade igrače".

Na pitanje odakle mu da je pomoćni trener Uniteda izjavio da još rade oko Sneijdera van der Kraan je rekao:"To je jedan od najpouzdanjih medija u Nizozemskoj Football International imaju jako pouzdane izvore i mi ne bi trebali sumanjati u te izvore,zato ćemo pratiti ovu situaciju sljedeća 24 sata".

"Po tvom mišljenju po svi tvojim informacijam koje imaš kolike su šanse da Sneijder potpiše za United?", bilo je sljedeće pitanje.

"Uh to je zbilja teško pitanje, u ovoj fazi mi je to preteško za reći, ali s druge strane kada se dogovore s Interom bit će puno vremena za dogovaranej financija ovo je jedini vjerojatno transfer u kojem bi igrač dobio osjetno manju plaću ako pređe u drugi klub, ako dođe do dogovora to bi trebali razrješiti vrlo brzo".

ZABRANJENO KOPIRANJE!

0 коментара:

Постави коментар