Video: Man.United 8-2 Arsenal

[postlink]http://topicsmagazine.blogspot.com/2011/08/video-manunited-8-2-arsenal.html[/postlink]
Ove večeri se dogodilo fudbalsko iživljavanje Manchester Uniteda nad Arsenalom sa konačnim ishodom 8-2 u korist "Crvenih Djavola"

Šta se događa sa izabranicima Arsena Wengera niko ne zna, ali je jasno kao dan da od odlaska Fabregasa i Samira Nasrija njegova ekipa nema igru a ni identitet.

Manchester je započeo šou u 22. minutu. Anderson je krunisao akciju savršenim lob dodavanjem prema Welbecku. Iz igre je ispao Djorou a igrač Uniteda je lako prebacio istrčalog Szceznija.
Potom je Arsenal iznenada došao do velike prilike a Evans je u kaznenom prostoru oborio Walcota što je okarakterisano kao jedanaesterac.
Van Persie je uputio blag udarac i De Gea nije imao problema da sačuva gol.
Odbrana novog golmana Uniteda inspirisala je sjajnog Younga da u 28. minutu skine paučinu iz gornjeg ćoška gola Szceznija.
Vođstvo od 2:0 nije opustilo „đavole“ te su preko Rooneya i fenomenalnog slobodnjaka povisili u 41. na 3:0. Rooneyu je ovo bio 150. gol u dresu Uniteda, a prvi u karijeri, sa samo 16 godina, dao je upravo „tobdžijama“.
U finišu poluvremena Walcot je iz teške pozicije sa desne strane snažno šutirao a lopta je prošla kroz noge De Gei za 3:1.
Da je Arsenal znao šta ga čeka u nastavku meča, možda bi njegovi igrači ostali u svlačionici.
Rooney, koji svaki put protiv „tobdžija“ igra kao u transu, u 64. minutu je gotovo preslikao prvi gol još jednim.
Szcezny je bio ponovo nemoćan, a igranje sa rivalom nastavilo se u 67. minutu golom Nanija.
Pre šestog gola Uniteda, Rooney je još jednom oprobao šut, a Szcezny je ovog puta uspeo da spreči pogodak.
Park je bio taj koji je u 70. minutu naterao navijače Arsenala na suze i hvatanje za glavu. Korejac je ušao sa klupe i lepo je iskoristio pas Younga za 6:1.
Van Persie je u 74. minutu pokušao da ublaži bruku ekipe kojoj niko ne može da predvidi kako će ovu sezonu završiti.
Jenkinson je zbog dva žuta kartona u 77. morao napolje a za Rooneya je to bio signal za hat-trick, gol iz jedanaesterca u 82. minutu.
Tačku na neverovatno izdanje čete Alexa Fergusona stavio je Young još jednim fenomenalnim golom sa distance.





0 коментара:

Постави коментар