Reina kaže De Gei da zaboravi na rivalstvo i da ga zazove zbog potpore

[postlink]http://topicsmagazine.blogspot.com/2011/08/reina-kaze-de-gei-da-zaboravi-na.html[/postlink]
Golman Liverpoola Pepe Reina reko je svom kolegi i sunarodnjaku Davidu De Gei da ga zazove na telefon i razgovara s njim jer se ne može prilagoditi životu sa svojim novim klubom Manchester Unitedom.

Španjolski golman zna iz vlastitog iskustva koliko teško može biti igranje u Engleskoj i kaže da će zanemariti rivalostvo dvaju klubova da pomogne mladom golmanu, ako on to želi.

Za Španjolsku radiostanicu Reina je rekao:"Tipično je da kritičari nanjuše krv kada dođe do pogreške".

"On je koštao puno novaca i jako je mlad, ali ako Gospodin Ferguson ima povjerenja u njega za očekivati je da će De gea postati kvalitetan golman".

"Mislim da će on biti dobro. Za hlanom glavom koju ima za nekoliko mjeseci će biti dobro.Jednom kada se skrasi u kući i navikne se na okolinu. Svima nam se teškopriviknuti, kao i njemu."

"Ne znam ga osobno igrali smo jedan protiv drugog nekoliko puta, ali nemam problem ako nešto zatreba. Mislim da može nabaviti moj broj telefona od nekog prijatelja koji nam je zajednički."

Kada je pitan je li ga United kontaktirao kao zamjenu za Van Der Sara natuknuo je da je možda bilo kontaknta prošle godine.

Rekao je:"To nije važno sada. Mislim da su imali grupu golmana koje su tražili i na kraju dobili su De Geu i mislim da nisu pogrješili, biti će odličan golman".

ZABRANJENO KOPIRANJE!

0 коментара:

Постави коментар