Sheringham: "Cleverley može da zamijeni Scholesa"

[postlink]http://topicsmagazine.blogspot.com/2011/08/sheringham-moze-da-zamijeni-scholesa.html[/postlink]
Legenda Manchester Uniteda Teddy Sheringham, veruje da je njegov bivši klub našao idealnu zamenu za Paula Scholesa i to u Tomu Cleverleyu.

Sheringham je bio prisutan na meču protiv Tottenhema, a posle utakmice je izjavio da je Cleverley već sada pokazao da može biti dostojna zamena Scholesu.
Iako su juče sjajnu partiju pružili Smalling, Jons, Evans i ostali mladi igrači, Teddy veruje da će predvodnik sledeće generacije biti upravo Cleverley: "Činjenica je da Jons i Smalling ne bi startovali da su Rio i Vida spremni, ali su se odlično pokazali. Smalling igra kao da je u klubu godinama, a Jons je juče izgledao jednostavno fantastično." kaže Sheringham i dodaje:
"Ali najviše uticaja na mene su ostavili Cleverley i Welbeck. Cleverley već sada deluje kao kompletan igrač u srcu terena, igra smireno i iskusno, odigrava i kreće se konstantno. Mislim da bi on mogao zameniti Paula Scholesa i Roy Keanea, podseća na obojicu. A Welbeck, veoma sam impresioniran, posebno njegovom kretnjom, ali i asistencijom Andersonu za drugi gol, bio je to divan momenat." završio je Sheringham, osvajač Lige Šampiona 1999. godine sa Manchester Unitedom.
Izvor: manutd.rs

0 коментара:

Постави коментар