Najava: Man United vs Arsenal

[postlink]http://topicsmagazine.blogspot.com/2011/08/najava-man-united-vs-arsenal.html[/postlink]
Manchester United će u sutrašnjoj utakmici protiv Arsenala pokušati doći do treće pobjede u isto toliko utakmica ove sezone.

Pritisak na Arsenal ove sedmice nešto je manji nakon pobjede nad Udineseom.

Manchester United ulazi u ovu utakmicu sa velikim samopouzdanjem nakon svoje velike pobjede nad Tottenhamom od 3-0. Ferguson će i u ovoj utakmici računati na mlađe igrače, kao što su Phil Jones, Chris Smalling i Tom Cleverley.

U tim se vratio i Chicharito, ali veliko je pitanje da li će sutra startati nakon što je njegov kolega Danny Welbeck imao sjajno izdanje protiv Spursa. 


Novosti - Manchester United 
U tim se vraća Rio Ferdinand. Također se vraća i Antonio Valencia koji bi se mogao naći na klupi za ovu utakmicu, dok će Nemanja Vidić i Rafael biti odsutni, zbog ozlijeda. 

Darren Fletcher bi mogao igrati ovu utakmicu ​​nakon što je u potpunosti oporavljen od virusa koji je dobio prošle sezone. 

Novosti - Arsenal 
U Arsenalu neće biti Emmanuela Frimponga i Gervinha  zbog crvenih kartona dobivenih u utakmicama protiv Liverpoola i Newcastlea. Jack Wilsher i Abu Diabi biti će odsutni zbog ozlijeda, dok su za ovu utakmicu upitni Laurent Koshchielni Kiran Gibbs. 

Mogući sastavi: 

Manchester United: De Gea, Smalling Ferdinand, Jones Evra, Nani, Cleverley, Anderson, Young, Rooney, Welbeck

Arsenal: Szczesny, Sagna, Vermaelen, Koshchielni, Jenkins, Ramsey, Djourou, Rosicky, Walcott, Arshavin, Van Persie


ZABRANJENO KOPIRANJE!

0 коментара:

Постави коментар