Ferguson: "Komentare ostavite za kasnije"

[postlink]http://topicsmagazine.blogspot.com/2011/08/ferguson-ostavite-za-kasnije.html[/postlink]
Većina komentara na zadnje dvije utakmice Manchester Uniteda ove sezone odnose se na Davida de Geu i njegov nastup. Da li trebamo biti zabrinuti zbog tih komentara?

Moramo biti realni i priznati da svaki mladi igrač koji dođe u novu ligu ima problema sa jezikom i igra potpuno drugi stil igre. Sir Alex sam priznaje da je čak i Schmeichelu bilo potrebno da se navikne na stil igre u Premier ligi. Moramo priznati da je se teško uklopiti u novi klub, tako da svi oni koji kritiziraju De Geu su pogriješili.

Kritičari (koji su nažalost i naši navijači) će reći da njegova statistika u Atleticu nije bila baš najbolja. Moramo istaknuti činjenicu da je De Gea dobio 11 golova i izvan kaznenog prostora. 
To mu je možda slaba tačka da kojoj se mora raditi. Ali moramo priznati da je prošle sezone bio nezamjenjiv u Atleticu Madridu i pomogao je klubu da dođe na sedmo mjesto na tabeli i imao je dobre igre mladom Španjolskom reprezentacijom. Ipak, unatoč malim pogreškama koje je učinio moram priznati da je dobro branio.

Stoga naše komenatare za De Geu ćemo ostaviti za kasnije, a sada mu moramo dati našu podršku, jer je on sada u razdoblju koje utječe na njegovo samopouzdanje. 


De Gea ima sve što je potrebno da bude veliki golman. 
Ovdje je naše stručno osoblje, Fergi i Eric Steel koji će učiniti sve kako bi pomogli De Gei.

ZABRANJENO KOPIRANJE!

0 коментара:

Постави коментар