Berbatov u Anzhi ?

[postlink]http://topicsmagazine.blogspot.com/2011/11/berbatov-u-anzhi.html[/postlink]
Napadač Uniteda, Dimitar Berbatov, zainteresovan je za prelazak u redove ruskog Anzhija, prenosi agent bugarskog fudbalera.

Predstavnik fudbalera Manchester Uniteda, Dimitra Berbatova, ističe da njegov klijent ne bi imao ništa protiv eventualne selidbe u redove Anzhija.

Bogati Rusi, koji su u svoje redove već doveli Samuela Etoa, navodno su spremili 15 miliona eura za fudbalera Uniteda koji na Old Trafgordu ove sezone ne dobija pravu priliku.

Emil Dančev, agent Dmitra Berbatova koji je nezadovoljan svojim statusom u klubu iz Manchestera, otkriva da bi Bugarin prihvatio eventualnu ponudu ruskog kluba.

“Zainteresovani smo za pregovore sa Anzhijem ukoliko dođe do konkretne ponude.”

“U tom slučaju ćemo razmisliti i odlučiti. Nisam siguran da je Dimitar srećan u Manchesteru. Dešava se to da dobije priliku da igra, potom samo sedi na klupi.” rekao je Dančev.

Bugarski internacionalac ima ugovor sa Unitedmo koji ističe naredne sezone, Sir Alex Ferguson će se najverovatnije odlučiti na prodaju ne bi li izgubio svog fudbalera kao slobodnog igrača.

Sa druge strane, prema određenim navodima, spekuliše se da bi Berbatov u Anzhiju mogao da inkasira čak 7.5 miliona eura po sezoni, što je izuzetno primamljiva ponuda.

Izvor: sportske.net

0 коментара:

Постави коментар