Vidić: "Ne bojimo se Građana"

[postlink]http://topicsmagazine.blogspot.com/2011/11/vidic-bojimo-se-graana.html[/postlink]
Manchester City je hit engleskog prvenstva, ali kapetan gradskog rivala, Nemanja Vidić, ističe da se vladajući prvaci previše ne opterećuju furioznim startom susjeda.

I dok cijeli svijet sa velikim divljenjem gleda na fantastične igre koje pruža Manchester City, kapetan Manchester Uniteda, Nemanja Vidić, ne razmišlja o susjedima i naglašava da ekipa sa Old Trafforda ne odustaje u trci za titulom.

“Ima još puno do kraja.”

“Nismo stigli do dijela sezone u kome je do kraja ostalo tek nekoliko utakmica, tako da prednost od pet poena nije nedostižna. Dugačka je sezona, predstoji nam još jedan duel sa Građanima, dok njima predstoje teški izazovi u Premijer Ligi.”

Pet poena prednosti pojačano je velikom gol razlikom koja svjedoči o uvjerljivoj igri izabranika Roberta Mancinija što je na svojoj koži osetio i Manchester United u uvjerljivom porazu u gradskom derbiju.

“Mi uopće ne razmišljamo o njima.”

“U posljednjih nekoliko tjedana razmišljamo isključivo o nama samima. Želimo ostvariti napredak i poboljšati igru. To što oni rade nas ne zanima. Nećemo osvojiti ligu ako budemo mislili o njima.” rekao je Vidić.

Kapetan Uniteda se prisjeća prošle sezone kada je Chelsea furiozno startao, pa su Crveni Đavoli ipak stigli do titule šampiona.

“Prošle godine je isto tako Chelsea igrao nevjerojatno dobar nogomet. Ipak, u toku 10 mjeseci ne možete zadržati isti nivo igara. Biti će i dobrih i loših dana. Mi idemo korak po korak, imamo svoj cilj i ne razmišljamo o drugima!” jasan je Nemanja Vidić.

Izvor:sportske.net

0 коментара:

Постави коментар