Evra mladim snagama: "Dokažite se!"

[postlink]http://topicsmagazine.blogspot.com/2011/11/evra-mladim-snagama-se.html[/postlink]
Utakmica Carling Kupa protiv Crystal Palaca biće odlična prilika da se mladi nogometaši Manchester Uniteda dokažu u najboljem svjetlu i pokažu svoju vrijednost.

 Stariji i iskusniji fudbaler Junajteda Patris Evra poručio je svojim mlađanim saigračima da je ovo prava prilika da „zasijaju“.

Sir Alex Ferguson će na večerašnjem četvrtfinalnom duelu najverovatnije pružiti priliku Ravelu Morisonu, Paulu Pogbi,  Frayersu, Keanu i ostalim „Đavolčićima“ koji su i u ranijoj fazi Carling Kupa dobijali šansu.

Defanzivac Uniteda Patrice Evra ističe da je ovo jedinstvena prilika da se mladi nogometaši dokažu i da im se ovakva šansa neće pružiti puno puta.

„Ovo je velika prilika za sve mlade igrače da osete kako je igrati u prvom timu.“

„Ipak, momci moraju biti pažljivi jer vam Sir Aleks daje samo jednu šansu. Ako odigrate dobro, dobićete i drugu priliku. Ipak, ako ga izneverite, teško da će vam pružiti novu šansu. Jednostavno, tako stvari funkcioniraju u Unitedu, ako niste maksimalno spremni, uvek je tu neko drugi ko jedva čeka da zauzme vaše mesto i pokuša da pokaže da je bolji od vas.“ ističe Francuz.

Patrice Evra je zadovoljan mladim snagama koje u svojim redovima ima Manchester United i koje garantiraju uspješnu budućnost slavnom engleskom klubu.

„Zaista sam ponosan kada vidim koliko talenata imamo u svojim redovima."

"To me čini jako sretnim, jer znam da United ne mora da brine o budućnosti. Naši mladići polako postaju veliki nogometaši, a to je sve zasluga velikog Sir Aleksa koji ima u ovakvim mečevima, kao što je Carling Kupa, redovno pruža priliku.“ ističe Patrice Evra.

Izvor: sportske.net

0 коментара:

Постави коментар