Fergi: "Ili Europsko ili Olimpijada"

[postlink]http://topicsmagazine.blogspot.com/2011/11/fergi-europsko-ili-olimpijada.html[/postlink]
Menadžer Uniteda je protiv sudjelovanja njegovih igrača na oba natjecanja. Misli da je to previše za mlade igrače i da bi moglo dovesti do ozljeda. Đavoli će najvjerojatnije morati birati. Sa istim problemom suočava se i drugi timovi.

Narednog ljeta na programu su i Europsko prvenstvo u nogometu i Olimpijada . što bi moglo da napravi veliki problem igračima koji su planirani za sudjelovanje na oba natjecanja, kao i njihovim klubovima.Ferguson je prvi ustao protiv ideje da isti igrači budu pozvani na oba natjecanja.

 Unitedovi klinci Jones, Smaling, Welbeck i Cleverley su kako na širem spisku reprezentacije Engleske za Europsko, tako i potencijalni kandidati za tim Velike Britanije na Olimpijadi. Ako se Fergi bude pitao, moraće da biraju.

" Ne želim da naši mladi igrači koji budu sudjelovali na Euro 2012, poslije toga igraju na Olimpijadi. Odlično je što će oni igrati ova međunarodna natjecanja, ali treba im i pauza. Jesu mladi i željni igre, ali moraju i odmarati. Siguran sam da će Pierce imati to u vidu, jer ne želim da izgore prije nego su i počeli igrati "- rekao je Ferguson.

Fergi je najavio ono što nas može očekivati ​​narednih mjeseci. Mnogi timovi će po svoj ​​prilici biti protiv toga da njihovi igrači igraju na oba turnira pošto je pitanje kako će to utjecati na njihove partije naredne sezone. Sudjelovanje na oba turnira će praktično značiti da ti igrači neće imati ni dana odmora tijekom ljeta i da neće proći pripreme sa svojim timovima za novu sezonu.

Izvor: sportske.net

0 коментара:

Постави коментар