Glasine: Modrić idealno rješenje?

[postlink]http://topicsmagazine.blogspot.com/2011/11/glasine-modric-idealno-rjesenje.html[/postlink]
Iako je do početka prijelaznog roka ostalo mjesec i pol, a u žiži zanimanja nogometne Europe trenutno su dokvalifikacije za EP, ne jenjava interes za našim reprezentativcima.

U glavnoj ulozi je Luka Modrić, kojeg opet povezuju s Manchester Unitedom: "Sir Alex Ferguson mora donijeti samo jednu novogodišnju odluku - dovođenje Luke Modrića."

Uvod je tu u komentar Jamesa Robsona u utjecajnom dnevniku Manchester Evening News (MEN), koji ističe da je Modrić pravo rješenjeza sve probleme u veznom redu Uniteda: "Menadžer Uniteda je proveo ljeto neuspješno pokušavajući dovesti zamjenu za Paula Scholesa. Sada ima četiri tjedna u siječnju da osigura playmakera kojeg očajnički treba. A malo ih je, ako ih uopće ima, koji se u tu priču uklapaju bolje od Modrića."

Autor ističe kako je tijekom ljeta "Ferguson bezuspješno pokušao dovesti Wesleyja Sneijdera i Samira Nasrija te da sada prečesto žrtvuje Waynea Rooneyja na mjestu graditelja igre, zbog čega bi se trebao odreći svog običaja da značajnija pojačanja kupuje isključivo tijekom ljeta. Nije nevažno niti to da bi Modrić mogao igrati za United u drugom krugu Lige prvaka", napominje MEN, uz dodatak:

"Napredak Toma Cleverlyja je uzbudljiv, ali ramena engleskog reprezentativca su premlada da bi sam nosio teret glavne Unitedove snage u veznom redu."

Izvor: Index.hr

0 коментара:

Постави коментар