Ferguson: "Ne planiram prodati Ferdinanda"

[postlink]http://topicsmagazine.blogspot.com/2011/11/ferguson-planiram-prodati-ferdinanda.html[/postlink]
Trener Manchester Uniteda Sir Alex Ferguson tvrdi da nema u planu prodati braniča svoje momčadi i engleskoga nogometnog reprezenativca Rija Ferdinanda.

Engleski mediji u posljednje vrijeme iznose sumnje da Ferdinand više nije toliko brz i kvalitetan u posljednjoj liniji odbrane Manchester Uniteda i da bi, ukoliko želi ostati na Old Traffordu, trebao promijeniti svoju igru.

-Ne razmišljam uopće puštanju Rija. On ima svoju ulogu u obrani, ima iskustvo i središnja je figura u našoj svlačionici. Uzor je ostalim igračima, i vrlo lako može igrati još nekoliko godina – izjavio je Ferguson.

Prema njegovim riječima, nitko, pa ni Rio Ferdinand. nije nezamjenljiv.

-Izgradili bismo tim za dan kad bi Rio otišao i to je činjenica. Moramo gledati unaprijed i u tome nema ništa loše. Ali to ne znači da Rio na to treba gledati na kao kraj njegove nogometne karijere. On je dobar i važan igrač za nas, ali činjenica je također da više nije tako brz kao prije pet godina. To se jednostavno događa.

-Ljudi vremenom gube brzinu. Ali, on se prilagodio našoj igri i u posljednje vrijeme pružio nekoliko nevjerovatnijih partija – naglasio je škotski stručnjak.

Izvor: nogometni-magazin.com

0 коментара:

Постави коментар