Nani: "Ne plašimo se ni Barce ni Reala!"

[postlink]http://topicsmagazine.blogspot.com/2011/11/nani-plasimo-se-ni-barce-ni-reala.html[/postlink]
Ždrijeb za nastavak natjecanja u okviru Lige prvaka, engleskom Unitedu bi mogao za protivnika donijeti Barcelonu ili Real Madrid, plus Bayern Munchen unutar top 16.

Nogometaš Manchester Uniteda, Portugalac Nani, ističe da se njegova ekipa ne plaši nikoga i da sa puno optimizma ide u završnicu elitnog europskog natjecanja.

Ekipa Sir Alexa je sinoćnim remijem protiv Benfice ostala na drugom mjestu skupine C, bodom u narednom kolu protiv ekipe Basela, Crveni Đavoli imaju priliku osigurati prolaz u daljnju fazu natjecanja.

Ukoliko stvari ostanu ovakve, Manchester United bi, kao drugoplasirana ekipa iz svoje skupine, u osmini finala, za protivnika mogao dobiti Barcelonu, Real Madrid ili Bayern München.

Ipak, 25-godišnji Nani ističe da to nije ni najmanji problem za njegov tim.

"Ako u narednoj fazi natjecanja dobijemo Barcelonu ili Real, to nije nikakav problem."

"Naše ambicije su da stignemo do finala i prije ili kasnije ćemo se susresti sa tim ekipama u svakom slučaju."

Nani ističe da je United morao bolje protiv portugalskog predstavnika.

"Sami smo sebi otežali stvar."

"Bilo je veoma bitno da ostvarimo pobjedu nad Benficom, ali bez obzira na to, bićemo OK. Navikli smo se na pritisak, imamo puno iskustva u ovom natjecanju idemo Basel idemo da pobijedimo. Biće teško završiti grupnu fazu kao prvoplasirana ekipa, ali nikad se ne zna, možda Benfica u narednom kolu odigra neriješeno. " ističe Nani.

Utakmica sa Bazelom se igra 7. prosinca.

Izvor: sportske.net

0 коментара:

Постави коментар