Glasine: "Super Mario" na Old Traffordu?

[postlink]http://topicsmagazine.blogspot.com/2011/11/glasine-mario-na-old-traffordu.html[/postlink]
Menadžer Manchester Uniteda Sir Alex Ferguson spreman je pojačazi svoju momčad u siječnju, planira dovesti talentiranog Nijemca Maria Gotzea.

Prema caughtoffside.co.uk, šef Uniteda jako želi dovesti kreativnog srednjeg igrača u novoj godini i prvi "pick" mu je igrač Borussie.

19-godišnjak je jedan od najvećih potencijala Njemačkog nogometa, menadžer Dortmundske Borussie Jurgen Klopp boji se da će u siječnju stići puno ponuda, čini se da će United to prvi učiniti.


Fergi vjeruje da njegovom timu nedostaje igrač sredine terena koji zabija golove, očajan je u svojoj namjeri, zna da mora dovesti igrača koji može zamjeniti Paula Scholesa. Činilo se da će tu ulogu popuniti Weasley Sneijder, ali taj je dogovor propao pa tako tu ulogu sada ima Tom Cleverley.

Gotze vrijedi £25 miliona i vjeruje se da će United "testirati" čelnike Borussie sa ponudom u siječnju, Fergi pokušava graditi sastav koji bi trebao parirati Cityu.

Arsenal i Real Madrid također žele Njemca, ali Manchester United se nada kako mogu uvjeriti Gotze kako su "Vragovi" pravi izbor.

ZABRANJNEO KOPIRANJE!

0 коментара:

Постави коментар